Dekangatan 10 (2-1404)

Dekangatan 10 (2-1404)

Slutpris

1 595 000 kr


Norra Rosendal— Uppsala

Dekangatan 10 (2-1404)


Slutpris
1 595 000 kr

Norra Rosendal— Uppsala

Kvadratsmart 1:a i Norra Rosendal!

Här på Dekangatan 10 finner du denna välplanerade 1:a belägen på våning 5, som är ytterst yteffektiv med tillgång till mindre balkong! Flera fönster ger bostaden ett fint ljusinsläpp vilket skapar en känsla av extra rymd till lägenheten. I lägenheten finns ett fullt utrustat kök från Marbodal med vitvaror från Cylinda, en hall med förvaring, samt funktionellt helkaklat badrum. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar, takdusch och en kombinerad tvättmaskin/torktumlare! Bostaden har genomgående ekparkett och vitmålade väggar samt en takhöjd om ca 2,5 m!

Som medlem har du tillgång till separat förråd och bland annat en föreningslokal som kan bokas till kommande födelsedagsfester eller större middagsbjudningar.

För att den boende ska kunna styra sin månadskostnad genom sin förbrukning av varmvatten och hushållsel kommer föreningen att tillämpa s.k. individuell mätning. En rörlig avgift baserad på hushållets förbrukning av varmvatten och hushållsel tillkommer utöver månadsavgiften. Bredband är gratis de första 2 åren (från ursprungligt tillträde), därefter är det tecknat för föreningens medlemmar till ett förmånligt pris om 169 kr per månad de följande 5 åren.

I Norra Rosendal bor du i ett mycket populärt område intill Stadsskogen, med närhet till BMC, Ångströmlaboratoriet och SLU. I området finns också möjlighet till rekreation och aktiviteter med flertalet tennis- padel- och squashbanor, basketplan och gym i området. Ni har även en matbutik och Lejons bageri enbart ett stenkast bort! Invid finner ni även goda kommunikationer med ett flertal busslinjer med täta avgångar samt fina cykelvägar till centrum.

Varmt välkomna att boka visning!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 710 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Dekangatan såldes av oss 2023-05-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Dekangatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.