Djäknegatan 40

Djäknegatan 40


Kapellgärdet— Uppsala

Djäknegatan 40



Kapellgärdet— Uppsala

Renoverad gaveltrea högst upp i huset med balkong i västläge!

Högst upp i huset bland takåsar och grönskade trädkronor finner ni denna genomgående stilrena och ljusa gavellägenhet! När du kliver in i denna bostad möts du av ett generöst ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck.

Planlösningen fördelar sig på en hall med mörkt klinker innanför entrédörren som sedan övergår till parkettgolv, vilket löper vidare i bostadens övriga rum. Här finns det avhängningsmöjlighet för ytterkläder. Från hallen når ni det helkaklade badrummet med badkar. Köket har ett stilrent utförande med vita släta luckor och bänkskiva i massiv ek med stänkskydd i form av en glasskiva med fondtapet bakom samt rymmer plats för matgrupp intill fönstret. Invid köket finns en inredd tvättstuga med praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp. Från köket når ni även bostadens balkong i västligt läge med sol från lunch till sen kväll, en perfekt plats för soldyrkaren! Centralt placerat i bostaden finner ni vardagsrummet vilket leder er vidare till de två sovrummen, varav ett är större och med god förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

Brf Djäknen är en av Uppsalas största föreningar, innehållande 200 lägenheter fördelat på 17 huskroppar. Det är en stabil förening med god ekonomi där medlemmarna 2018 har haft två avgiftsfria månader (Januari och Juli). Föreningens gemensamhetsutrymmen består av innergårdarna med lekplatser och möbelgrupper, tvättstugor/torkrum, cykelhus samt barnvagnsförråd. Ett bekvämt boende med hiss från markplan!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
69.2 kvm
Avgift
4 747 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Djäknegatan såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Djäknegatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.