Eddagatan 10 / Centrum / Uppsala

Stor central 5:a på lugn återvändsgata!

Slutpris
3 795 000 kr
Boarea
115,7 kvm
Avgift
6 292 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eddagatan såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eddagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!***

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Med ett centralt och lugnt läge endast ett par minuters promenad från shopping och restauranger ligger denna välplanerade 5:a. Här bor man bekvämt i en modern fastighet med hiss från markplan!

Redan i entrén slås man av rymden i lägenheten och bostaden inbjuder till sociala sammankomster. Hallen ligger i en öppen planlösning med det stora vardagsrummet som leder ut till balkongen med solläge under större delen av dagen och kvällen. Från vardagsrummet når man också ett av sovrummen som är väl tilltaget i storlek. Köket är ljust och luftigt, har gott om förvaring och arbetsytor samt plats för ett större matbord. Köket vetter likt arbetsrummet intill mot en lugn återvändsgata och har ett fritt läge.

Genom en avgränsande dörr nås en innerhall där den mer privata delen av bostaden finns. Här hittar man tre garderober som ger bra förvaringsmöjligheter samt ytterligare två stora sovrum (båda med elburen golvvärme) varav det ena idag används som TV-rum. I anslutning till dessa sovrum finns vidare ett renoverat helkaklat badrum i sobra färger, även det med elburen golvvärme. Utöver detta badrum finns även en gäst-WC centralt placerat i lägenheten.

På Eddagatan 10 bor ni i en välskött förening där bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. P-platser finns på innergården för endast 250 kr/månad. Ingen kö för närvarande!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration