Sök Meny
Såld

Uppsala - Svartbäcken / Egilsgatan 11 B

Mycket trivsam 1:a med sovalkov och balkong!

I hjärtat av Svartbäckens lugna och grönskande område finner ni denna rymliga och välplanerade 1:a. Lägenheten har det mesta som man kan önska sig som t.ex. balkong i västläge, sovalkov, fint skick och ett stort kök. Skuldfri bostadsrättsförening med stabil ekonomi.

Ljus och hall med fina parkettgolv och flera garderober. Stamrenoverat badrum med kakel och klinker. Stort fint kök med matplats vid fönster samt vardagsrum med utgång till balkong samt en praktisk sovalkov. Hela lägenheten ger ett väldigt ljust och trivsamt intryck samt är i fint skick.

Föreningen har en fin grön och lummig innergård med trädgårdsmöbler samt grillmöjligheter. Lugnt område utan större trafikerad väg utanför och endast ca 10 min promenad till centrum. Goda bussförbindelser finns samt gratis parkering på gatan utanför. Föreningen har även egna parkeringsplatser dit det är endast kortare kö. I närområdet finns Torbjörnstorg med service som bl.a. mataffär samt Fyrishov. Populära Röbospåret finns i närheten med fina ströv och motionsspår.

Sponsrade länkar
Uppsala / Svartbäcken
Egilsgatan 11 B
Slutpris: 1 750 000 kr
Boarea: 39 kvm
Avgift: 2 158 kr/mån
Driftkostnad: 537 kr/mån
Rum: 1 rum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-10-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Egilsgatan