Egilsgatan 11 B / Svartbäcken / Uppsala

Mycket trivsam 1:a med sovalkov och balkong!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 158 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Egilsgatan såldes av oss 2017-10-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Egilsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I hjärtat av Svartbäckens lugna och grönskande område finner ni denna rymliga och välplanerade 1:a. Lägenheten har det mesta som man kan önska sig som t.ex. balkong i västläge, sovalkov, fint skick och ett stort kök. Skuldfri bostadsrättsförening med stabil ekonomi.

Ljus och hall med fina parkettgolv och flera garderober. Stamrenoverat badrum med kakel och klinker. Stort fint kök med matplats vid fönster samt vardagsrum med utgång till balkong samt en praktisk sovalkov. Hela lägenheten ger ett väldigt ljust och trivsamt intryck samt är i fint skick.

Föreningen har en fin grön och lummig innergård med trädgårdsmöbler samt grillmöjligheter. Lugnt område utan större trafikerad väg utanför och endast ca 10 min promenad till centrum. Goda bussförbindelser finns samt gratis parkering på gatan utanför. Föreningen har även egna parkeringsplatser dit det är endast kortare kö. I närområdet finns Torbjörnstorg med service som bl.a. mataffär samt Fyrishov. Populära Röbospåret finns i närheten med fina ströv och motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration