Egilsgatan 3 B

Egilsgatan 3 B

Slutpris

2 000 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Egilsgatan 3 B


Slutpris
2 000 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

FÖR DEN UNGA FAMILJEN!
Välkommen till denna mycket snygga, välvårdade och synnerligen väldisponerade och yteffektiva 3:a om 59 kvm i renoverad 40-talsfastighet i Svartbäcken med fönster i två väderstreck och med utsikt ner mot föreningens innergård.
Hall med parkettgolv, ljusa väggar och gott om förvaringsytor. Det ena sovrummet med parkettgolv, ljusa tapeter, gott om förvaringsytor i 2 garderober och djupa överskåp samt motordriven markis ovanför sydvästfönster. Det andra sovrummet med parkettgolv, ljusa väggar, 1 garderob och skjutdörr med Josef Frank-tapet. Vardagsrum med parkettgolv, ljusa väggar och utgång till sydvästvänd balkong med hel himmel och sol större delen av dagen. Modernt kök med ljusa laminatgolv, ljusa väggar, delvis integrerade maskiner och matplats för 2-3 personer. Badrum renoverat av brf 2000 med ljusblått klinkergolv, vita kakelplattor på vägg, dusch, wc, handfat och förberett för tvättmaskin. I föreningens trädgård finns uteplatser och grill. Bra läge nära Fyrishov med alla tänkbara motionsmöjligheter, ca 5-8 min cykelväg ner till Uppsala city, ca 10 min cykelväg till Resecentrum och även nära till Torbjörns torg och ICA-affär. Till lägenheten hör stort förråd på vinden och ett matförråd i källaren.

Välkommen på visning!


Boarea
59 kvm
Avgift
3 718 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-31

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Egilsgatan såldes av oss 2018-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Egilsgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.