Egilsgatan 11 A

Egilsgatan 11 A

Slutpris

2 110 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Egilsgatan 11 A


Slutpris
2 110 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

Välplanerad och renoverad 2.a med balkong i skuldfri förening!

I hjärtat av Svartbäcken finner ni denna renoverade och välplanerade tvårummare. Lägenheten har det mesta som man kan önska sig som t.ex. balkong i västläge, högt i tak, fint skick med bland annat renoverat kök och badrum. Skuldfri bostadsrättsförening med stabil ekonomi.

Ljus hall med fina parkettgolv och flera garderober. Stilrent badrum från 2015 med vitt kakel och svart klinkergolv samt utrustat med dusch och tvättmaskin. Fint renoverat kök från 2015 med integrerad diskmaskin och kyl/frys samt rostfri fläkt, inbyggd ugn och micro. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Mysigt sovrum mot innergård med praktisk skjutgarderob. Hela lägenheten ger ett väldigt ljust och trivsamt intryck samt är i fint skick.

Föreningen har en fin grön och lummig innergård med trädgårdsmöbler samt grillmöjligheter. Lugnt område utan större trafikerad väg utanför och endast ca 10 min promenad till centrum. Goda bussförbindelser finns samt gratis parkering på gatan utanför. Föreningen har även egna parkeringsplatser dit det endast är kortare kö. I närområdet finns Torbjörnstorg med service som bl.a. mataffär, apotek samt flera restauranger. Fyrishov finns på bekvämt gångavstånd. Populära Röbospåret finns i närheten med fina ströv och motionsspår.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 623 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.