Eldkvarnsgatan 7 / Centrum/Industristaden / Uppsala / Nyproduktion

Slutpris
6 150 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 548 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eldkvarnsgatan såldes av oss 2017-05-31. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eldkvarnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Industristaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyproducerade 3:a med två terrasser i olika väderstreck högst upp i huset. Inredningen är utöver det vanliga och extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till ett en ny adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd.

Du som bor här får tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på taket solceller som bidrar till husets elförsörjning. På gården placeras ett inglasat uterum som förlänger den varma säsongen och kanske ett och annat konstverk.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration