Eriksgatan 21 / Luthagen / Uppsala

FAST PRIS! Stor 4:a i markplan

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
5 802 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eriksgatan 21 såldes av oss 2017-02-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS! Först till kvarn, kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till en av Luthagens lugnaste och mysigaste gator där lägenheten ligger inbäddad i ett radhusområde långt från störande och trafikerade gator. Med ramp från Dalagatan in till trapphuset passar lägenheten såväl barnfamiljen som det äldre paret som vill flytta från villan. Här har ni en genomgående ljus lägenhet på bottenvåningen med fönster från två håll och balkong med trapp ned till grönskande gård. Den fint renoverade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum, trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med gott om förvaring, stort badrum samt en gäst-wc.

Flytta till Brf Eriksgatan 17 innehållande 26 lägenheter och 5 lokaler med gemensamhets-utrymmen som cykelparkering, cykelförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt garage och parkeringsplatser. I månadsavgiften, 5 802 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt stort källarförråd. Den obligatorisk tilläggsavgiften om 280 kr/mån ger er Telia Triple-play - bredband, digital-tv och ip-telefoni. Föreningen har både garage och parkeringsplatser, där det i dagsläget finns parkeringsplats och kallgarage ledigt.

Bostadsrättsföreningen står inför en stamrenovering av den äldre fastigheten från 1958 som har påbörjats i grannhuset och planeras vara klart för alla lägenheter i maj/juni. I detta hus från 1983 sker endast badrumsrenovering och startar i denna lägenhet 15/5-17 vilket medför att Ni har möjlighet att få påverka tillval i det nya badrummet, t ex om ni vill ha dusch eller badkar. Föreningen planerar inte att förändra avgiften i samband med stamrenoveringen.

Mycket barnvänligt område med flera förskolor och skolor i närområdet. Närhet (från två minuters promenadavstånd) till mataffär, Mimmi Ekholms Plats, Fyrishov, Ekonomikum samt Stabbyskogen med dess fina motions- och strövområden. Bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum.

Tillträde flexibelt, efter överenskommelse!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration