Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Eriksgatan 21

FAST PRIS! Stor 4:a i markplan

FAST PRIS! Först till kvarn, kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till en av Luthagens lugnaste och mysigaste gator där lägenheten ligger inbäddad i ett radhusområde långt från störande och trafikerade gator. Med ramp från Dalagatan in till trapphuset passar lägenheten såväl barnfamiljen som det äldre paret som vill flytta från villan. Här har ni en genomgående ljus lägenhet på bottenvåningen med fönster från två håll och balkong med trapp ned till grönskande gård. Den fint renoverade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum, trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med gott om förvaring, stort badrum samt en gäst-wc.

Flytta till Brf Eriksgatan 17 innehållande 26 lägenheter och 5 lokaler med gemensamhets-utrymmen som cykelparkering, cykelförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt garage och parkeringsplatser. I månadsavgiften, 5 802 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt stort källarförråd. Den obligatorisk tilläggsavgiften om 280 kr/mån ger er Telia Triple-play - bredband, digital-tv och ip-telefoni. Föreningen har både garage och parkeringsplatser, där det i dagsläget finns parkeringsplats och kallgarage ledigt.

Bostadsrättsföreningen står inför en stamrenovering av den äldre fastigheten från 1958 som har påbörjats i grannhuset och planeras vara klart för alla lägenheter i maj/juni. I detta hus från 1983 sker endast badrumsrenovering och startar i denna lägenhet 15/5-17 vilket medför att Ni har möjlighet att få påverka tillval i det nya badrummet, t ex om ni vill ha dusch eller badkar. Föreningen planerar inte att förändra avgiften i samband med stamrenoveringen.

Mycket barnvänligt område med flera förskolor och skolor i närområdet. Närhet (från två minuters promenadavstånd) till mataffär, Mimmi Ekholms Plats, Fyrishov, Ekonomikum samt Stabbyskogen med dess fina motions- och strövområden. Bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum.

Tillträde flexibelt, efter överenskommelse!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Eriksgatan 21
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 101 kvm
Avgift: 5 802 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /