Sök Meny
Såld

Uppsala - Luthagen / Eriksgatan 21

FAST PRIS! Stor 4:a i markplan

FAST PRIS! Först till kvarn, kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till en av Luthagens lugnaste och mysigaste gator där lägenheten ligger inbäddad i ett radhusområde långt från störande och trafikerade gator. Med ramp från Dalagatan in till trapphuset passar lägenheten såväl barnfamiljen som det äldre paret som vill flytta från villan. Här har ni en genomgående ljus lägenhet på bottenvåningen med fönster från två håll och balkong med trapp ned till grönskande gård. Den fint renoverade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum, trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med gott om förvaring, stort badrum samt en gäst-wc.

Flytta till Brf Eriksgatan 17 innehållande 26 lägenheter och 5 lokaler med gemensamhets-utrymmen som cykelparkering, cykelförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt garage och parkeringsplatser. I månadsavgiften, 5 802 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt stort källarförråd. Den obligatorisk tilläggsavgiften om 280 kr/mån ger er Telia Triple-play - bredband, digital-tv och ip-telefoni. Föreningen har både garage och parkeringsplatser, där det i dagsläget finns parkeringsplats och kallgarage ledigt.

Bostadsrättsföreningen står inför en stamrenovering av den äldre fastigheten från 1958 som har påbörjats i grannhuset och planeras vara klart för alla lägenheter i maj/juni. I detta hus från 1983 sker endast badrumsrenovering och startar i denna lägenhet 15/5-17 vilket medför att Ni har möjlighet att få påverka tillval i det nya badrummet, t ex om ni vill ha dusch eller badkar. Föreningen planerar inte att förändra avgiften i samband med stamrenoveringen.

Mycket barnvänligt område med flera förskolor och skolor i närområdet. Närhet (från två minuters promenadavstånd) till mataffär, Mimmi Ekholms Plats, Fyrishov, Ekonomikum samt Stabbyskogen med dess fina motions- och strövområden. Bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum.

Tillträde flexibelt, efter överenskommelse!

Välkommen på visning, välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Luthagen
Eriksgatan 21
Slutpris: 3 600 000 kr
Boarea: 101 kvm
Avgift: 5 802 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.