Eriksgatan 21

Eriksgatan 21

Slutpris

3 600 000 kr


Luthagen— Uppsala

Eriksgatan 21


Slutpris
3 600 000 kr

Luthagen— Uppsala

FAST PRIS! Stor 4:a i markplan

FAST PRIS! Först till kvarn, kontakta mäklaren för visning!

Välkommen till en av Luthagens lugnaste och mysigaste gator där lägenheten ligger inbäddad i ett radhusområde långt från störande och trafikerade gator. Med ramp från Dalagatan in till trapphuset passar lägenheten såväl barnfamiljen som det äldre paret som vill flytta från villan. Här har ni en genomgående ljus lägenhet på bottenvåningen med fönster från två håll och balkong med trapp ned till grönskande gård. Den fint renoverade lägenheten erbjuder 3 rymliga sovrum, trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum, hall med gott om förvaring, stort badrum samt en gäst-wc.

Flytta till Brf Eriksgatan 17 innehållande 26 lägenheter och 5 lokaler med gemensamhets-utrymmen som cykelparkering, cykelförråd, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt garage och parkeringsplatser. I månadsavgiften, 5 802 kr, ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) samt stort källarförråd. Den obligatorisk tilläggsavgiften om 280 kr/mån ger er Telia Triple-play - bredband, digital-tv och ip-telefoni. Föreningen har både garage och parkeringsplatser, där det i dagsläget finns parkeringsplats och kallgarage ledigt.

Bostadsrättsföreningen står inför en stamrenovering av den äldre fastigheten från 1958 som har påbörjats i grannhuset och planeras vara klart för alla lägenheter i maj/juni. I detta hus från 1983 sker endast badrumsrenovering och startar i denna lägenhet 15/5-17 vilket medför att Ni har möjlighet att få påverka tillval i det nya badrummet, t ex om ni vill ha dusch eller badkar. Föreningen planerar inte att förändra avgiften i samband med stamrenoveringen.

Mycket barnvänligt område med flera förskolor och skolor i närområdet. Närhet (från två minuters promenadavstånd) till mataffär, Mimmi Ekholms Plats, Fyrishov, Ekonomikum samt Stabbyskogen med dess fina motions- och strövområden. Bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum.

Tillträde flexibelt, efter överenskommelse!

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
101 kvm
Avgift
5 802 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.