Eriksgatan 15 A

Eriksgatan 15 A

Slutpris

4 200 000 kr


Luthagen— Uppsala

Eriksgatan 15 A


Slutpris
4 200 000 kr

Luthagen— Uppsala

Fantastisk sekelskifteslägenhet med kakelugn och vackra tidstypiska detaljer!

Välkommen till Eriksgatan 15 A och denna unika gavellägenhet med många fina och tidstypiska detaljer så som vackra vitmålade trägolv, generös takhöjd, stora fönster, två kakelugnar och egen bastu som gör detta boende ytterst attraktivt! Här har ni dessutom endast tre trappsteg till föreningens härliga och lummiga trädgård.

Lägenheten ligger bekvämt på bottenvåningen i den karaktäristiska fastigheten från början av 1900-talet. Med en perfekt mix av detaljer från byggåret och moderna inslag är det lätt att trivas och känna sig som hemma här. Innanför entrén finns en mindre kapphall som leder vidare till en inre hall som skulle kunna göras om till ett kontor om behov finns. Vidare finns ett vardagsrum med en fantastisk kakelugn som förgyller rummet samt ett stort och luftigt sovrum, också med en fungerande kakelugn, där ni även har bastu och badkar intill - njut av er egen relaxavdelning! Köket som nås via kapphallen är renoverat och här har inget lämnats åt slumpen i planeringen. De stilrena släta grå luckorna kombineras med en betongliknande bänkskiva som harmoniskt övergår till stänkskydd gifter sig väl med den vackra timmerväggen intill. Bostaden erbjuder er också, utöver badrummet med bastu, ett badrum med dusch och WC.

Bostaden är belägen i omtyckta Luthagen med endast en kort promenad eller cykeltur till matbutiker, badhus och parker samt allt city kan tänkas erbjuda. Ni har även Uppsala City inom bekvämt gångavstånd med allt det har att erbjuda.
I Brf Adar finns även en inglasad gemensam punschveranda en trappa upp samt en härlig och solig balkong två trappor upp. Föreningen är en liten men välskött föreningen som består av två byggnader med totalt 10 lägenheter. Till lägenheten nyttjas även två förråd.

Varmt välkommen hem till denna fantastiska lägenhet!


Boarea
80.4 kvm
Avgift
4 267 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eriksgatan såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eriksgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.