Eva Lagerwalls Väg 22 / Ulleråker / Uppsala

Gavel-3:a med naturskönt läge!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea
64,5 kvm
Avgift
3 726 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-04-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eva Lagerwalls Väg såldes av oss 2017-04-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eva Lagerwalls Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ulleråker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det mycket gröna och omtyckta Ulleråker ligger denna härligt ljusa och mycket välplanerade gavel-3:a med solig uteplats! Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter, vardagsrum i öppen planlösning mot köket med vit skåpinredning. Intill köket finns en trivsam matplats för ca 4-6 personer. Från vardagsrummet når ni via dubbeldörren ut till den egna uteplatsen under tak i underbart sydvästläge. Vidare finns helkaklat badrum med designbadkar och två sovrum, varav ett med flertalet garderober.

Här bor ni med naturen inpå husknuten, vackra promenadstråk längs med Fyrisån och City en kort cykeltur bort. I närheten ligger Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset. Goda bussförbindelser med buss nr 1, 12, 20 och 21. Bra skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration