Sök Meny
Såld

Uppsala - Ulleråker / Eva Lagerwalls Väg 22

Gavel-3:a med naturskönt läge!

I det mycket gröna och omtyckta Ulleråker ligger denna härligt ljusa och mycket välplanerade gavel-3:a med solig uteplats! Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter, vardagsrum i öppen planlösning mot köket med vit skåpinredning. Intill köket finns en trivsam matplats för ca 4-6 personer. Från vardagsrummet når ni via dubbeldörren ut till den egna uteplatsen under tak i underbart sydvästläge. Vidare finns helkaklat badrum med designbadkar och två sovrum, varav ett med flertalet garderober.

Här bor ni med naturen inpå husknuten, vackra promenadstråk längs med Fyrisån och City en kort cykeltur bort. I närheten ligger Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset. Goda bussförbindelser med buss nr 1, 12, 20 och 21. Bra skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Ulleråker
Eva Lagerwalls Väg 22
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 726 kr/mån
Driftkostnad: 327 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.