Sök Meny
Såld

Uppsala - Ulleråker / Eva Lagerwalls Väg 22

Gavel-3:a med naturskönt läge!

I det mycket gröna och omtyckta Ulleråker ligger denna härligt ljusa och mycket välplanerade gavel-3:a med solig uteplats! Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter, vardagsrum i öppen planlösning mot köket med vit skåpinredning. Intill köket finns en trivsam matplats för ca 4-6 personer. Från vardagsrummet når ni via dubbeldörren ut till den egna uteplatsen under tak i underbart sydvästläge. Vidare finns helkaklat badrum med designbadkar och två sovrum, varav ett med flertalet garderober.

Här bor ni med naturen inpå husknuten, vackra promenadstråk längs med Fyrisån och City en kort cykeltur bort. I närheten ligger Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset. Goda bussförbindelser med buss nr 1, 12, 20 och 21. Bra skolor och förskolor finns i området.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Ulleråker
Eva Lagerwalls Väg 22
Slutpris: 2 450 000 kr
Boarea: 64,5 kvm
Avgift: 3 726 kr/mån
Driftkostnad: 327 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-04-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /