Eva Lagerwalls Väg 28

Eva Lagerwalls Väg 28

Slutpris

3 150 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Eva Lagerwalls Väg 28


Slutpris
3 150 000 kr

Ulleråker— Uppsala

I lugna och natursköna Ulleråker finner ni denna väldisponerade och ljusa gavellägenhet om 89,5 m². Nuvarande ägare använder idag bostaden som en trea men den kan enkelt göras om till en fyra. När ni kliver in i bostaden möts ni av en ljus och fin hall med gott om förvaring i rymlig skjutdörrsgarderob. Lägenheten erbjuder vidare ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i insynsskyddat läge. Köket, med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, har bra förvaringsmöjligheter och i anslutning till köket finns också en ljus matplats framför fönster. Vidare in i bostaden finns två ljusa sovrum, en gästtoalett och helkaklat badrum med dusch.

Föreningens gård har fotbollsplan, lekplats med fina lek ytor, trädgårdsmöbler och grillplats.

Ulleråker är en lugn stadsdel med direkt närhet till naturen. Med cykel, buss eller varför inte en promenerad längs med Fyrisån, så tar du dig enkelt in till City.

Välkommen på visning!


Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 595 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2018-04-24

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eva Lagerwalls Väg såldes av oss 2018-04-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eva Lagerwalls Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.