Sök Meny
Såld

Uppsala - Fålhagen / Fålhagsleden 9

I attraktiva och lummiga Fålhagen, endast ett stenkast från Resecentrum, ligger denna härligt ljusa och stilrent inredda 4:a, belägen i modern byggnad från 2010 med hiss från markplan. Suverän utsikt med Bergsbrunnaparken på ena sidan och Fålhagens villaområde på den andra.
Lägenheten har en mycket stor balkong med både glasad och öppen del, genomgående ekparkett, ljus och modern färgsättning samt stora fönsterytor och ett härligt ljus.
Bostaden består av en väl tilltagen hall, två klassiskt färgsatta våtrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv, golvvärme i badrummet med badkar och inredning i valnöt samt ett stilrent kök med vit inredning, maskiner i rostfritt och matplats för 6-8 personer. Vidare finns ett luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, utgång till bostadens balkong och öppen planlösning mot kök samt tre bra sovrum, det största med mycket bra garderobsförvaring och ett av de mindre med rymlig klädkammare.

Fantastiskt pendlarläge med närhet till allt vad City erbjuder, Vaksala torg, Kvarnen köpcentrum och Fålhagens fina grönområden.

Välkommen hem till Fålhagen!
Visningar är planerade till januari, ring gärna ansvarig fastighetsmäklare för mer information om bostaden.

Sponsrade länkar
Uppsala / Fålhagen
Fålhagsleden 9
Slutpris: 3 640 000 kr
Boarea: 89 kvm
Avgift: 5 341 kr/mån
Driftkostnad: 270 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-01-13
Mikael Ljungberg Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Mäklarhuset Uppsala
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Fålhagsleden