Fålhagsleden 103

Fålhagsleden 103

Slutpris

2 400 000 kr


Årsta— Uppsala

Fålhagsleden 103


Slutpris
2 400 000 kr

Årsta— Uppsala

Renoverad 3:a på våning 5 med hiss från markplan!

Äntligen en 3:a till salu i populära bostadsrättsföreningen Pumpan! Här välkomnas ni till en fint renoverad lägenhet belägen på våning 5 med hiss från markplan. Bostaden bjuder på ett gavelläge med fönster åt öster och söder, en stor rymlig och solig balkong där ni kan skåda Lännakatten sommartid, samt stora fina ljusa rum och ett helrenoverat Sentenskök från 2019.


Lägenheten har en bra planlösning som fördelar sig på entré i stor möblerbar hall med en rymlig klädkammare samt även en stor dubbelgarderob med skjutdörrar och plats för förvaring. Vidare finns ett rymligt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin.
Bostaden har två sovrum som rymmer både säng och arbetshörna om så önskas. I vardagsrummet finns fönster i två väderstreck med utsikt över kolonilotter och grönområden. Från det insynsskyddade vardagsrummet når man bostadens stora och härliga balkong med fritt och öppet söderläge.
Bostadens kök erbjuder gott om förvaring, bra arbetsytor och en matplats för 4-6 personer.

Brf Pumpan är en stabil och omtyckt förening där värme, kabel-TV samt bredband ingår i månadsavgiften. På föreningens fina och välskötta gård finns plats för både avkoppling och grillning samt lekplats för de minsta. Nuvarande ägare nyttjar ett källarförråd och föreningen har dessutom flera cykelrum, tvättstuga och barnvagnsförråd. På föreningens tomt finns också parkeringsmöjligheter i både garage och utomhus till mycket låga avgifter.

Här bor ni med närhet till både centrum och service samt grönområden. Ett stenkast bort finns Årsta centrum med Ica, apotek och vårdcentral mm men även förskolor och skolor. I närheten finns också Gränby centrum med all tänkbar service. Utanför huset finns kommunikation med buss som tar er ner till centrum på några minuter. För er som pendlar finns också E4:ans på- och avfart i närheten.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren.


Boarea
81.8 kvm
Avgift
5 079 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fålhagsleden såldes av oss 2022-10-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fålhagsleden.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.