Fältspatsvägen 6

Fältspatsvägen 6

Slutpris

2 800 000 kr


Uppsala

Fältspatsvägen 6


Slutpris
2 800 000 kr

Uppsala

Välplanerad gavellägenhet med naturen som granne!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea med fönster i tre olika väderstreck och balkong med utsikt mot Ekebydalen. Bostaden är rymlig med ett härligt ljusinsläpp, är mycket bra planerad och har genomgående ljusa ytskikt. Huset är belägen på en lugn återvändsgata och eftersom det ligger i suterräng är det enbart en halv trappa upp till entrén medan balkongen ligger två våningar ovanför mark.

Lägenhetens 73 kvadratmeter fördelar sig på en välkomnade hall med garderob och överskåp, renoverat modernt kök med vita skåpluckor, gott om förvaringsutrymmen samt utrymme för ett bord för fyra. Vidare erbjuds ett inbjudande vardagsrum med ekparkett och utgång till balkongen som vetter mot föreningens mysiga innergård och Ekebydalens grönska. Vardagsrummet har gott om plats för önskad sittgrupp och bjuder även på ett charmigt burspråk invid matplatsen. Lägenheten har två sovrum, varav det större har gott om plats för dubbelsäng. Badrummet är helkaklat med bland annat dusch och toppmatad tvättmaskin som gör det smidigt i vardagen.

På föreningens fina innergård finns gemensamma utemöbler, pergola och grillmöjligheter. Dessutom har varje lägenhet disposition över två förråd. På Fältspatsvägen bor ni med bekvämt gångavstånd till Västertorg med bland annat Hemköp, Coop, tandläkare, restaurang och frisör. I närområdet finns också vårdcentral, förskolor och skolor samt goda busskommunikationer och cykelvägar ner till centrum. Läget är fantastiskt med närhet till service men ändå med direkt närhet till skog och natur.

Varmt välkommen och kontakta mäklaren för ytterligare information.


Boarea
73 kvm
Avgift
3 456 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1/2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fältspatsvägen såldes av oss 2021-10-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fältspatsvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.