Fjärdhundragatan 14 / Tunabackar / Svartbäcken / Uppsala

Slutpris
1 620 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 848 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan såldes av oss 2016-11-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjärdhundragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar / Svartbäcken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I stadsnära och gröna Tunabackar ligger denna härligt ljusa och insynsskyddade hörnlägenhet. Bostaden består av 1 rok om 37 kvm och ligger högst upp med fantastiska fönsterytor och fransk balkong mot omgivande grönska. Lägenheten har genomgående ljus och modern färgsättning med vita väggar och ekparkett i vardagsrum och kök.
Planlösning; hall med mörkgrått laminatgolv, klädkammare och linneskåp, ett helkaklat våtrum från 1999 med grått klinkergolv och vitkaklade väggar med bård samt ett luftigt vardagsrum med fransk balkong och naturlig sovdel. Intill vardagsrummet finns ett mycket fint kök med alla maskiner utbytta 2013, förutom kyl/frys. Vidare finns bänkskiva och kakel i grått samt en matplats för ca 4 personer.
Föreningens nya fönster i kombination med säkerhetsdörr gör bostaden tyst och ostörd.
Suveränt läge med närhet till gröna motionsområden, Torbjörnstorg ett par hundra meter bort och kort cykelavstånd till City.
Välkommen hem till Tunabackar!

Mikael Ljungberg Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Ansvarig mäklare
Mäklarhuset Uppsala
Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration