Fjärdhundragatan 26

Fjärdhundragatan 26

Slutpris

2 100 000 kr


Tunabackar— Uppsala

Fjärdhundragatan 26


Slutpris
2 100 000 kr

Tunabackar— Uppsala

Trivsamt belägen 3,5:a

I trivsamma och lugna Tunabackar ligger denna 3,5:a om ca 76 kvm i den välskötta bostadsrättsföreningen Brf Thunbergia. Bostadsrätten inrymmer hall med praktisk klädkammare, två sovrum och ett matrum intill köket som är delvis i originalutförande. Från matrummet nås balkongen med förmiddagssol och fint läge mot grönområdet. Vidare finns ett helkaklat badrum med badkar och ett vardagsrum intill ett av sovrummen. Bostadsrättsföreningen är omgärdad av flertalet lekplatser och grönområden som erbjuder fina ytor för barn såväl som vuxen. Bostadsrättsområdet är välförsörjt vad gäller barnomsorg, då det finns flertalet förskolor, grundskola och högstadium alldeles i närheten. Tunabackar är ett omtyckt, trivsamt område med ett bra pendlarläge vad gäller både buss och bil. Närheten till Torbjörnstorg med bl a matbutik, frisör, apotek, café och kiosk samt restauranger gör att det mesta i serviceväg finns inom nära räckhåll. På promenadavstånd finns även Fyrishov och Röbo friluftsområde med bl a utomhusgym, löpspår samt trevliga cykel-/och promenadstråk.


Boarea
76.5 kvm
Avgift
3 386 kr/mån
Driftkostnad
2 664 kr/år
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Såld
2017-06-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.