Fjärdhundragatan 66

Fjärdhundragatan 66

Slutpris

2 410 000 kr


Tunabackar— Uppsala

Fjärdhundragatan 66


Slutpris
2 410 000 kr

Tunabackar— Uppsala

Stilrent renoverad 3,5:a med balkong

Välkommen till denna stilrent renoverade 3,5:a, belägen i populära och trivsamma Tunabackar. Bostadens 79 kvm är fördelade på en välkomnande hall med en klädkammare, två rymliga sovrum varav det ena med praktisk skjutdörrsgarderob med walk in closetkänsla och vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Smakfullt kök helrenoverat 2016 med allrum/matrum intill och utgång till möblerbar balkong med förmiddagssol. Helkaklad Wc/dusch i klassiskt utförande, nyrenoverad 2017 med vitt kakel på väggar och svart klinkergolv. Bostadsrättsföreningen är omgärdad av flertalet lekplatser och grönområden som erbjuder fina ytor för såväl barn som vuxen. Bostadsrättsområdet är välförsörjt vad gäller barnomsorg, då det finns flertalet förskolor, grundskola och högstadium alldeles i närheten. Tunabackar är ett omtyckt, trivsamt område med ett bra pendlarläge vad gäller både buss och bil. Närheten till Torbjörnstorg med bl a matbutik, frisör, apotek, café och kiosk samt restauranger gör att det mesta i serviceväg finns inom nära räckhåll. På promenadavstånd finns även Fyrishov och Röbo friluftsområde med bl a utomhusgym, löpspår samt trevliga cykel-/och promenadstråk.


Boarea
79 kvm
Avgift
3 484 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan såldes av oss 2017-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjärdhundragatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.