Fjärdhundragatan 48 / Tunabackar / Uppsala

Hörnlägenhet med inglasad balkong!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
3 656 kr/mån
Driftkostnad
542 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjärdhundragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tunabackar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trivsamma 3,5:a - en hörnlägenhet om 83 kvm belägen i omtyckta Tunabackar! Lägenheten har en trevlig planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenhetens yta fördelas på en välkomnande hall med förvaring i garderober, en inre hall/allrum som kan användas till exempelvis matrum. Rymligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och generöst ljusinsläpp. Vidare finns två sovrum, tilltalande kök, kaklat badrum utrustat med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostadens klädkammare är idag nyligen renoverat till lekrum (2017). Ifrån allrummet når ni den inglasade balkongen i sydvästligt läge vilket ger er sol under eftermiddagen. Utsikt har ni över den grönskande innergården med lekplats.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud) via ComHem samt två förråd. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga och cykelförråd. Medlemmarna kan också hyra en samlingslokal för 300 kr och gästrum för 150 kr per tillfälle. Till en förmånlig kostnad om 100 kr per månad har du också tillgång till det nya välutrustade gymmet med flera konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter! I föreningens trädgård finns en pergola med bänkar och grillmöjligheter. Vill du odla lite egna grönsaker kan du göra det i de gemensamma pallkragarna i trädgården.

För närvarande finns lediga parkeringsplatser, senast kontrollerat 2017-09-11.

Här bor ni med bra läge med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder service som livsmedelsbutik, apotek, florist och konditori. För att avnjuta en bit mat kan du besöka pizzeria, sushi- eller indisk restaurang. Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning som bl. a. kan erbjuda äventyrsbad, simskola och träningspass på Friskis&Svettis. Ytterligare motionsmöjligheter erbjuds med närhet till elljusspåret i Röbo.

Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar i området. Dessutom finns cykel- och promenadväg längs med Fyrisån. I området finns också flera förskolor och skolor så som Tunaparkens förskola, Väpnarens förskola, Domarringens F-5, Tunabergsskolan 6-9.

Hjärtligt välkommen på visining!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration