Fjärdhundragatan 24

Fjärdhundragatan 24

Slutpris

1 795 000 kr


Tunabackar— Uppsala

Fjärdhundragatan 24


Slutpris
1 795 000 kr

Tunabackar— Uppsala

2,5:a med inglasad balkong mot grönområde!

Välplanerad 2,5:a med fint läge mot grönområde. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, ett kök inrett med ekluckor samt matrum intill köket med utgång till inglasad balkong. Vidare finner ni ett sovrum och ett kaklat badrum med tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV (grundutbud) via ComHem samt två förråd. I föreningen finns gemensamma utrymmen som tvättstuga och cykelförråd. Medlemmarna kan också hyra en samlingslokal för 300 kr och gästrum för 150 kr per tillfälle. Till en förmånlig kostnad om 100 kr per månad har du också tillgång till det nya välutrustade gymmet med flera konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter! I föreningens trädgård finns en pergola med bänkar och grillmöjligheter. Vill du odla lite egna grönsaker kan du göra det i de gemensamma pallkragarna i trädgården.

Här bor ni med bra läge med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder service som livsmedelsbutik, apotek, florist och konditori. För att avnjuta en bit mat kan du besöka pizzeria, sushi- eller indisk restaurang. Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning som bl. a. kan erbjuda äventyrsbad, simskola och träningspass på Friskis&Svettis. Ytterligare motionsmöjligheter erbjuds med närhet till elljusspåret i Röbo.

Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar i området. Dessutom finns cykel- och promenadväg längs med Fyrisån. I området finns också flera förskolor och skolor så som Tunaparkens förskola, Väpnarens förskola, Domarringens F-5, Tunabergsskolan 6-9.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
2 894 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjärdhundragatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.