Fjärdhundragatan 64

Fjärdhundragatan 64

Slutpris

2 670 000 kr


Tuna Backar— Uppsala

Fjärdhundragatan 64


Slutpris
2 670 000 kr

Tuna Backar— Uppsala

Gavel 3,5a högst upp i huset med svit-känsla, kamin och balkong.

Nu finns chansen att förvärva denna unika bostad belägen på gaveln, högst upp i huset i ett fritt och insynsskyddat läge med balkong samt en takhöjd om hela 2,85cm. Bostaden erbjuder massor av rymt samt många härliga vinklar vilket skapar denna härliga svitkänsla.

Väl inne i bostaden omfamnad ni snabbt av den härliga takhöjden och rymliga känslan som genomsyrar hela lägenheten. Bostaden erbjuder ett vardagsrum utrustad med en kamin för att skapa den extra mysfaktorn samt ett rymligt kök med all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. I anslutning till köket finns även plats för ett matbord för ca 4-6 personer. Halv-rummet utanför köket som även leder er ut till balkongen är perfekt som ett hemmakontor eller varför inte använda det som en matsal. I övrigt så erbjuder denna bostad på 2 sovrum i olika storlekar samt en walk in closet med ett fint hyllsystem för att enkelt hålla det organiserat. Bostadens badrum är helkaklat och utrustat med duschkabin som förövrigt har en ångbastufunktion. Även tvättmaskin och torktumlare finns installerat i badrummet för att underlätta i den stressiga vardagen.

Här bor ni med bra läge med närhet till Torbjörns Torg som erbjuder service som livsmedelsbutik, apotek, florist och konditori. För att avnjuta en bit mat kan du besöka pizzeria, sushi- eller indisk restaurang. Friluftsliv och motion finns på Fyrishovs bad- och idrottsanläggning som bl. a. kan erbjuda äventyrsbad, simskola och träningspass på Friskis&Svettis. Ytterligare motionsmöjligheter erbjuds med närhet till elljusspåret i Röbo.
Kommunikationerna in till Uppsalas stadskärna är goda då stadsbussarna trafikerar området. Dessutom finns cykel- och promenadväg längs med Fyrisån. I området finns också flera förskolor och skolor så som Tunaparkens förskola, Väpnarens förskola, Domarringens F-5, Tunabergsskolan 6-9.

Välkommen att boka er på visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 485 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fjärdhundragatan såldes av oss 2022-12-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjärdhundragatan.

Boka värdering

Dennis Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.