Flogstavägen 5 A / Flogsta / Uppsala

Stor och ljus 3:a på gaveln med inglasad balkong i sydvästläge!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
74,5 kvm
Avgift
5 719 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-04-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flogstavägen såldes av oss 2018-04-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Flogstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flogsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och trevlig 3:a på gaveln i det populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+. Lägenheten som ligger en trappa upp har ett mycket bra läge med köks- och sovrumsfönster mot den trevliga innergården där förmiddagssolen kommer in. Från vardagsrummet når ni den stora inglasade balkongen i sydväst som erbjuder eftermiddags- och kvällssol.

I månadsavgiften om 5 719 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), vindsförråd samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. På det tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning 2 ggr/år. Serviceavgiften ligger på 2 653 kr/månad. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande åt föreningens medlemmar i garage och utomhus. I dagsläget finns det lediga p-platser med el-plint tillgängliga för 125 kr/mån, till garageplats är det kö. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör, massör och fotvård finns i huset till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Visningarna börjar med träff i huvudentrén på visningsstart som följs av rundvandring i huset och avslutas i lägenheten.

För mer information och visningsbokning kontakta mäklaren Lina Edin på 072-389 06 33 eller lina.edin@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration