Flogstavägen 5 A

Flogstavägen 5 A

Slutpris

2 300 000 kr


Ekeby/Flogsta— Uppsala

Flogstavägen 5 A


Slutpris
2 300 000 kr

Ekeby/Flogsta— Uppsala

Varmt välkomna till en mycket trevlig och renoverad 3:a i det populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+.

Här bor ni med utmärkt läge i området och en balkong mot söder som ger sol från förmiddag till kväll. 2 trappor upp finner ni denna fina och väldisponerade 3:a om 76,3 kvm, renoverad 2006 med bl a ekparkettgolv, tapetserade och målade väggar och nytt kök. I köket finns skåp i vitt och vitrin, integrerad diskmaskin, hällspis och ugn samt fin matplats intill stort fönster med fri utsikt in mot föreningens gård. Badrum med vitt kakel på vägg och ljusblå våtrumsmatta på golv, duschhörna, badkar, wc-stol, tvättställ, vägghängt skåp, äldre tvättmaskin och fönster. Ett stort sovrum och ett mindre. Trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till södervänd balkong med markis.

I månadsavgiften om 5.891 kr ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), vindsförråd om ca 2,5 x 2,5 meter samt tilläggsförsäkring för bostadsrätt. På det tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning 2 ggr/år. Serviceavgiften ligger på 2 476 kr/månad. Är man två personer i hushållet betalas en extra om 800:- i serviceavgift. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande för föreningens medlemmar i garage och utomhus. I dagsläget finns det lediga p-platser med el-plint tillgängliga för 125 kr/mån, till garageplats är det kö. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör och fotvård finns i huset till subventionerade priser. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Visningarna börjar med träff i huvudentrén på visningsstart som följs av rundvandring i huset och avslutas i lägenheten.


Boarea
76.3 kvm
Avgift
5 891 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Flogstavägen såldes av oss 2018-08-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Flogstavägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.