Flogstavägen 5 C / Flogsta / Uppsala

Gavellägenhet i markplan med stor uteplats!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
75,9 kvm
Avgift
5 903 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Flogstavägen såldes av oss 2019-09-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Flogstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Flogsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna gavellägenhet med uteplats i populära seniorboendet Ekeby Hus för 55+! Perfekt för dig som flyttar från villan!

Här erbjuds en genomgående ljus bostad med lättmöblerade ytor och stor potential. Den rymliga uteplatsen som är delvis försedd med tak rymmer ett större bord med stolar och här finns även en rabatt för den med gröna fingrar. Bostaden erbjuder även ett ljust kök, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett badrum med duschhörna där möjlighet finns att installera badkar.

I månadsavgiften om 5 903 kr/månad ( ca. 17 710 kr/kvartal) ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk serviceavgift som utöver alla gemensamhetsutrymmen även innefattar hemstädning varannan vecka och fönsterputsning två gånger per år. Serviceavgiften ligger på ca 2 759 kr/månad (8 278 kr/kvartal) och säljaren nyttjar RUT-avdrag. I Ekeby Hus populära kök och restaurang serveras middag måndag-lördag mot matkuponger. Det är obligatoriskt att köpa 189 st (3 kvartal) matkuponger för 7 560 kr/år dvs. 40:-/måltid. Det går att köpa flera kuponger under året för den som önskar.

Föreningen har flertalet parkeringsplatser till förfogande åt föreningens medlemmar i garage och utomhus. För besökande gäster finns det flera p-platser utanför huvudentrén.

Ekeby Hus är en förening helt anpassad efter och för medlemmarnas egna önskemål i fråga om service, trygghet, integritet och komfort. Här finns en högt uppskattad restaurang som serverar middag en gång per dag, sex dagar i veckan, och som förutom att den är känd för sin goda mat även öppnar upp för möjligheten till socialt umgänge. I fastigheten finns sjuksköterska för provtagning och rådgivning samt sjukgymnast. Frisör, massör och fotvård finns i huset. I trädgården och gemensamhetslokalerna träffas man för diverse aktiviteter såsom bridge, boulespel, filmvisning, gymnastik, föredrag, studiecirklar, musiklyssning och mycket mera.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration