Frodegatan 17 A

Frodegatan 17 A

Slutpris

1 600 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Frodegatan 17 A


Slutpris
1 600 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Yteffektiv 1:a med balkong mot lummiga trädtoppar

I Fålhagens mysiga kvarter, på Frodegatan 17 A, finns nu denna lilla pärla till salu! Med balkong i solsäkert läge bland lummiga trädtoppar kan du här njuta av sommarens varma dagar!

Lägenhetens 27 kvadratmetrar är minst sagt yteffektiva. Här samsas hall, kök, vardagsrumsdel med plats för matbord samt en rymliga sovalkov, vilket gör att sängen kommer bort lite från den sociala delen av bostaden och nästintill känns som ett mini-sovrum. Balkongen ger dig också extra kvadratmetrar under sommaren då inne får möta ute och dörren ofta kan stå på vid gavel. Badrummet är ljust och inrett med dusch och toppmatad tvättmaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga.

Här bor ni i ett centralt och lugnt läge med lite trafik och en stor innergård som är perfekt för soliga dagar! Kring bostadens närområde finns affärshuset Kvarnen med mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt den unika torghandeln vid Vaksala torg. Det stadsnära läget med kort promenadavstånd till Resecentrum gör bostaden alldeles utmärkt även för pendlaren!

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
27 kvm
Avgift
1 767 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Frodegatan såldes av oss 2022-09-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Frodegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.