Fullerö Lälunda 267

Fullerö Lälunda 267

Slutpris

5 350 000 kr


Fullerö Lälunda— Uppsala

Fullerö Lälunda 267


Slutpris
5 350 000 kr

Fullerö Lälunda— Uppsala

Fin 1,5-plansvilla med garage i lantligt läge!

Uppfyll drömmen om ett liv på landet! Här bor ni bekvämt i ett hus från 2005 där det bara är att flytta in och njuta. Ni får en 1,5-plansvilla om ca 162 m², ett garage om 24,2 m² och en uppvuxen trädgård uppbyggd i olika nivåer som skapar trevliga rum utomhus. Här finns även en ovanmarkpool att umgås kring under sommaren samt en fin nybyggd pergola i bästa kvällssolsläge! I Fullerö Lälunda bor ni precis i utkanten av Gamla Uppsala med lantligt läge men ändå med närhet till Uppsala och allt vad staden har att erbjuda. Skolbussen finner ni kort promenad från bostaden. Det är även nära till Storvreta som har ett brett utbud av idrottsaktiviteter, skidspår och skolor.

Entréplanet genomsyras av generösa ytor där kök, matplats och vardagsrum samspelar i en fin harmoni. Köket är väl tilltaget och har gott om plats för familjen att samsas vid matlagningen och i köket finns även en köksölösning där skivan smidigt fälls upp till ett långt bord eller om ni vill nyttja den till att duka upp en stor buffé när släkt och familj samlas? Vardagsrummet är inbjudande med sitt höga ryggåstak och stora fönsterpartier som skänker ett fint ljus till rummet. Här kan ni under den kallare delen av året nyttja den fina braskaminen och få extra värme i hemmet. Utanför vardagsrummet stoltserar altanen som är byggd i nivåer för att möta naturen på ett fint sätt. Här kan ni äta mat ute i skuggan av markisen eller njuta av ett dopp i poolen en varm dag. Entréplanet erbjuder er också två sovrum, ett stort badrum med modern inredning och bubbelbadkar samt en tvättstuga. Tar ni trappan upp en våning möts ni av ett rymligt allrum där barnen kanske kan få sitt eget vardagsrum och husera själva? De kanske också får ha sina rum här då det finns två stycken väl passande sådana. Utöver detta finns ett ytterligare ett badrum att tillgå, detta med praktiska duschväggar.

I närliggande orten Storvreta finner ni ett bra serviceutbud med bl.a. matbutiker, flera förskolor och skolor, restauranger, bensinmack m.m. Här har ni nära till idrottsplats och kan nyttja fina upplysta motionsspår som är mycket populära för längdskidåkning vintertid.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
43 835 kr/år
Tomtarea
1 043 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Fullerö Lälunda såldes av oss 2022-06-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fullerö Lälunda.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.