Funbo Charlottendal 11

Funbo Charlottendal 11

Slutpris

5 650 000 kr


Uppsala

Funbo Charlottendal 11


Slutpris
5 650 000 kr

Uppsala

Idyllisk enplansvilla med gaveltomt!

Idyllisk enplansvilla med härlig gaveltomt som är belägen allra sist på denna fridfulla återvändsgata. Denna villa är belägen så att den har ett optimalt solläge på den stora altanen på husets baksida. Här har du det mycket eftertraktade sydvästliga läget med generöst med soltimmar när man helst önskar de, på eftermiddag tills solen går ner. Bostadsbyggnaden uppfördes 2001 och har en mycket modern och social planlösning med ett genomgående härligt ljusinsläpp där alla fönster tycks vara omsorgsfullt placerade genom hela huskroppen. Vidare är det ett mycket stadsnära läge med endast en bilfärd på 15 minuter tar man sig till centrala Uppsala och endast 6 minuter till E4:ans påfart. Det finns en smidig busspåfart alldeles i närheten vid busshållplats Charlottendal (Buss 809), med täta avgångar. Dessutom tar man sig med bil till Arlanda på ca 25 minuter. Det finns väl utformade cykelleder in till staden för den som önskar.

Fastighetens tomt är generös om hela 1632 m² där det finns en större carport med plats för två bilar under tak samt ett rum som kan användas till vad man önskar (förslagsvis som förråd, verkstad).

Charlottendal ligger med ett naturskönt läge och med naturen som sin närmaste granne. Från Charlottendal finner man bra förskolor vid Funbo skola där man har förskoleklass upp till årskurs 3. Vidare finns skolorna Danmarks skolan med klassen från förskoleklass till årskurs 5 samt Almungeskolan där det finns idrottsinriktning för den som önskar och klasser från förskoleklass till årskurs 9.

Varmt välkommen hem, denna bostad bör verkligen ses på plats!


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
49 651 kr/år
Tomtarea
1 634 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-04-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.