Funbo-Söderby Grönviken 31

Funbo-Söderby Grönviken 31

Slutpris

4 500 000 kr


Funbo— Uppsala

Funbo-Söderby Grönviken 31


Slutpris
4 500 000 kr

Funbo— Uppsala

Enplansvilla med genomtänkt arkitektur, här finns plats för stora familjen!

Unikt och fantastiskt läge med milsvid utsikt över ängar som avslutas med Uppsalas siluett i horisonten. Här bor ni i lantlig idyll och ca 150 m från tomten ligger Funboån med fiskemöjligheter. Flytta till ett mycket lugnt och barnvänligt område med bekvämt avstånd till Uppsala och dess förnödenheter, ni tar er till Ica Maxi Gnista på endast 15 minuter.

Välkommen till Grönviken 31, en enplansvilla från 2008 med genomtänkt arkitektur. Husets 181 kvm fördelar sig över hall, fyra sovrum, två badrum, kök, vardagsrum, matrum (som kan göras om till sovrum) och tvättstuga. Det luftiga och rejäla vardagsrummet med ryggåstak har en hänförande utsikt med stora fönster mot baksidan och ängarna. Intill vardagsrummet finns ett finrum med matsalsmöbler, detta rum kan göras om med fördel för ett till sovrum. Köket är husets hjärta med en stor köksö, köket har gott om arbetsytor och här bakas det såväl till vardags som under storhelger med familjen samlad. Ett av de fyra sovrummen utgör idag en walk-in-closet. Två fina och helkaklade badrum varav det ena med helt ny inredning från 2019. Tvättstuga/groventré med goda förvaringsmöjligheter, här finns centraldammsugarens behållare.

Stort dubbelgarage som utöver plats för två bilar har en inredd uthyrningsdel. Uthyrningsdelen har ett minikök, sovalkov och duschrum. Perfekt för uthyrning eller hemmakontor. Ett friliggande förråd med förvaring av trädgårdsredskap.

Trädgården har fina uteplatser, välj att sitta i solen eller skuggan, här har ni möjlighet att välja. Njut av morgonkaffet i solen på framsidan och flytta till altanen på baksidan till lunch. Efter middagen kan ni bada bubbelpool och hänföras av solnedgången över ängarna.

Ljudsystem med inbyggda högtalare från Sony både inomhus och utomhus, övertas av köpare om så önskas.


Boarea/biarea
181/12 kvm
Driftkostnad
25 354 kr/år
Tomtarea
3 250 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Funbo-Söderby Grönviken såldes av oss 2019-10-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Funbo-Söderby Grönviken.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.