Fyrislundsgatan 37 C / Östra Salabacke / Uppsala

1:a med balkong och sovalkov!

Slutpris
1 710 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 301 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2017-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2017-01-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1:a med sovalkov och balkong på våning 5 i helt nybyggd fastighet med hiss från markplan!

Lägenheten erbjuder ett rum och kök i öppen planlösning med plats för soffa och matbord. Praktisk sovalkov med skjutdörr där säng om ca 1,20 m ryms. Köket är inrett med vita släta luckor, bänkskiva i mörkgrå laminat samt vitt kakel ovanför. Badrummet, som har kaklade väggar och klinkergolv, är förberett för både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett i övriga delen av lägenheten och vitmålade väggar.

Brf Längtans Allé ligger i hörnet Fyrislundsgatan/Gröna gatan. I fastigheten finns tvättstuga (i samma trappuppgång som lägenheten), barnvagnsförråd, cykelförråd med pumpstation samt garage. Huset är Svanenmärkt vilket, för dig som köpare, innebär att du kan vara trygg med att alla färger, material och inredningsdetaljer är noga kontrollerade. I det gemensamma garaget kommer det att finnas två bilar från Sunfleet bilpool - perfekt för de som behöver en bil tillfälligt. Som boende i föreningen följer ett fritt medlemskap (paket small) under 5 års tid.

Bredband (100/100 Mbit/s) levereras via Telia och ingår i månadsavgiften. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration