Fyrislundsgatan 54 / Årsta / Uppsala

Funktionell 1:a i välskött Brf!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
24,2 kvm
Avgift
1 048 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna funktionella 1:a med väl genomtänkt planlösning - optimal som förstagångslägenhet eller övernattningsbostad!

Bostadens ca 24 kvm erbjuder rymlig hall kombinerad med renoverat arbetskök, ett ljust vardagsrum med plats för både matbord och säng samt helkaklad Wc/dusch.
Mycket välskött bostadsrättsförening där bl a bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften. Bostaden disponerar över ett lägenhetsförråd och i föreningen finns flera gemensamma utrymmen som t ex tvättstuga, cykelförråd och gym.
Från bostadsområdet har ni goda kommunikationer med stadsbussarna som smidigt tar er till och från Centrum, hit kan ni även ta er via fina cykelvägar. För bilpendlaren är det nära till påfarten till E4:an och till väg 288.
Närservice vid Årsta Centrum finns med bl a Icabutik, apotek, frisör, vårdcentral, tobaksbutik och tandläkare samt pizzeria. Här bor ni också med ett bekvämt avstånd till Gränby Köpcentrum, Gränby Köpstad samt till Boländernas och Fyrislunds handlingsområden.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration