Gåvstavägen 154

Gåvstavägen 154

Slutpris

2 050 000 kr


Uppsala

Gåvstavägen 154


Slutpris
2 050 000 kr

Uppsala

Parhus i barnvänligt område!

Välkommen till Gåvstavägen 154 och brf Gåvstaby!

Här bor ni i ett rymligt parhus belägen på hörntomt med fina gräsytor, vacker trädgård och många chanser till sol! Planlösningen fördelar sig på två plan. På entréplan finner ni hall, helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré, nyrenoverat kök, rymligt vardagsrum och ett mindre sovrum. Övre plan har tre sovrum, varav ett i större storlek. Vidare på ovanvåningen finner ni även badrum och klädkammare (omgjort till bibliotek). Invid vardagsrummet ligger det inglasade uterummet med öppningsbara fönster (ej ingång från bostaden). I trädgården finns äppelträd, krikonträd och två plommonträd. På uppfarten finns ett praktiskt isolerat förråd som är vidbyggt med carport. Uppfarten har plats för två bilar.

I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta skola Åk F-9, pizzeria och vårdcentral. Här bor du inte bara med ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden, med avgång var 30:e minut under vardagar.


Boarea
127.5 kvm
Avgift
7 042 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna parhus på Gåvstavägen såldes av oss 2018-03-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gåvstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.