Gåvstavägen 112

Gåvstavägen 112

Slutpris

2 000 000 kr


Gåvsta— Uppsala

Gåvstavägen 112


Slutpris
2 000 000 kr

Gåvsta— Uppsala

Parhus med insynsskyddat läge i barnvänligt område!

Välkommen till Gåvstavägen 112 och Brf Gåvstaby!

Här bor ni i ett rymligt parhus byggt 1990, beläget på insynsskyddad tomt med fina gräsytor, altandäck med paviljong och många chanser till sol!
Planlösningen fördelar sig på två plan med sovrummen praktiskt belägna på det övreplanet. I entréplan finner ni hall, Wc/dusch, tvättstuga med groventré. Vidare finns här kök med matplats och rymligt vardagsrum,bägge med härligt ljusinsläpp där köket har fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har öppen lösning med matsalsdel här finns det möjligheter att skapa ytterligare ett rum för den som önskar fler sovrum t ex. På övreplan finns tre sovrum, varav ett i större storlek också det med vackert ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns också ett ljust allrum, rymligt badrum och en klädkammare samt vind - de två sistnämnda ger mycket goda förvaringsmöjligheter.
Parkering finns på uppfarten och i carporten utanför huset, vidbyggt med carporten finns ett förråd med bastu.
På Gåvstavägen bor ni ett trivsamt och lugnt bostadsområde med flera lekparker på innergårdarna - här har barnen alltid nära till en kompis!

Med naturen inpå knuten finns här gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden samt närhet till elljusspår. I närområdet finns Gåvsta skola, åk F-9, pizzeria, pub och vårdcentral samt sporthall med gym. Här bor ni inte bara i ett naturnära läge, utan även med bra kommunikationer in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 samt 805 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden, med avgång var 30:e minut under vardagar.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
127.5 kvm
Avgift
5 705 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-03-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.