Geijersgatan 23 B / Luthagen / Uppsala

Ljus och charmig 1:a med rymlig balkong mot lummig innergård!

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
23 kvm
Avgift
1 421 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2017-07-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fantastiskt läge mot lugn och lummig innergård finner ni denna ljusa och charmiga 1:a i populära Luthagen.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på hall med plats för avhängning, ljust och praktiskt pentry, badrum med dusch och rum med plats för både soffa/säng och matbord samt utgång till rymlig balkong i soligt läge. Lägenhetens ytskikt är genomgående ljusa och fina och tack vare det höga läget och de stora fönstren ges gott om ljusinsläpp i hela lägenheten.

Till lägenheten hör två förråd och som medlem i föreningen har ni även tillgång till cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt grön och härlig innergård med gemensamma utemöbler. Brf Ranegården är en stabil förening där värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och internet (obligatoriskt tillägg) ingår i månadsavgiften.

Här bor ni med perfekt läge i Luthagen med närhet till city med all dess utbud, Ekonomikum och nationerna men även nära natur och grönska i Stabbyskogen med löpspår och naturstigar.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration