Geijersgatan 15B

Geijersgatan 15B

Slutpris

2 310 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 15B


Slutpris
2 310 000 kr

Luthagen— Uppsala

Tvårumslägenhet i genomgående gott skick med balkong mot innergården!

Välkommen till ett boende med genomgående hög standard samt ett oslagbart läge mitt i Luthagen!

Här finner du allt ifrån tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, generösa fönsterpartier till ett modernt och välutrustat kök, helkaklat badrum samt balkong mot den gröna och skyddade innergården. Som boende på Geijersgatan har du närhet till b.la. Ekonomikum och universitetets nationer såväl som service, ICA Luthagens Livs, flera cafeér och restauranger samt goda kommunikationer. Du har även närhet till Stabbyskogens natur, grönska, löpspår och naturstigar. Vid Luthagsesplanaden finns busshållplats för att med enkelhet ta dig runt i Uppsala.

Denna välplanerade tvårumslägenhet fördelar sig på en hall med avhängningsmöjlighet såväl som förvaring, ett väl tilltaget vardagsrum med gott ljusinsläpp samt vacker fiskbensparkett, ett helkaklat badrum med stilren färgsättning. Här finns avlopp förberett för tvättmaskin. Köket renoverades 2017 och är utrustat med diskmaskin, inbyggd mikro, ugn, induktionshäll samt kyl/frys. här ryms även plats för matbord. Vidare finner ni ett sovrum med större garderob samt utgång till bostadens balkong som vetter mot föreningens skyddade innergård.


Boarea
47 kvm
Avgift
2 180 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.