Geijersgatan 50 C

Geijersgatan 50 C

Slutpris

2 200 000 kr


Luthagen— Uppsala

Geijersgatan 50 C


Slutpris
2 200 000 kr

Luthagen— Uppsala

Kvadratsmart 2:a högst upp med balkong!

Kvadratsmart 2:a med en yteffektiv planlösning där det ryms både kök, vardagsrum och separat sovrum! Här har den äldre charmen och detaljerna bevarats och du kan hitta både kryddlådor i köket och vackra trä- och parkettgolv. Bostaden erbjuden en balkong med fritt läge där solen kan avnjutas större delen av dagen!

Hallen är ljus och har ett tåligt klinkergolv samt plats för önskad förvaringslösning. Kökets välbevarade skåp i original har fått en uppfräschning i form av grå färg och man har även monterat en nyare bänkskiva i trä. Här kan man sitta två personer vid köksbänken för att inta frukosten och vill du duka för fler till middagen möblerar du med ett matbord i vardagsrummets ena del. I vardagsrummet finns såklart även utrymme för en skön soffa och det är här utgången till balkongen finns som ger dig extra yta under sommaren. Intill köket är bostadens sovrum placerat och avgränsas med en smidig skjutdörr mot hall/kök. I rummet finns praktisk förvaring i stor garderob. Badrummet är stamrenoverat 2001 och inrett med dusch.

Stabil förening utan planer på att förändra månadsavgiften och som under senaste tiden gjort stora renoveringar som exempelvis fönsterbyte, byte av balkongdörrar, renovering av tvättstugan samt tidigare nämnda stamrenovering. Så sent som 2021 renoverades taket och samtidigt passade man på att installera solceller, vilket genom föreningens gemensamma elavtal ger ett förmånligt elpris. Föreningen har även gjort i ordning övernattningsrum i källaren som medlemmarna får hyra för 250 kr/natt, perfekt när vänner och familj kommer på besök. På den vackra innergården finns äppel- och körsbärsträd samt bärbuskar. Här har även en uteplats anlagts med murad grill och gemensamma möbler.

Inom gång- och cykelavstånd finner ni bl.a. Ekonomikum, Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterade mataffärer, nationslivet, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Till lägenheten hör vindsförråd samt källarförråd.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
3 257 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Geijersgatan såldes av oss 2022-04-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Geijersgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.