Gimogatan 11 C / Norra Luthagen / Uppsala

Välplanerad 2:a med stor balkong!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
41,5 kvm
Avgift
2 512 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilrena lägenhet i byggnad som stod inflyttningsklar 2016. Här erbjuds en välplanerad tvåa och planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, ett allrum perfekt för vänner och familj att samlas i samt ett Vedum-kök med skåpluckor i en snygg, grå nyans! Från allrummet når ni den stora balkongen, en perfekt plats att avnjuta morgonkaffet på. I sovrummet står idag en 1,60 m bred säng och badrummet är stort och utrustat med badkar och tvättmaskin. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i ett externt förråd beläget i källarplan, som är anvisad lägenhetsinnehavaren.

HSB Brf 85 Bröndbo erbjuder sina medlemmar ett övernattningsrum att hyra för 250 kr/natt, perfekt för långväga gäster!

På Gimogatan bor ni nära matbutiken Nelins samt har ett kort promenadavstånd till Mimmi Ekholms plats med bl a Ica-nära, apotek, vårdcentral, gym och caféer och restauranger. Det är goda kommunikationer med stadsbussarna och för den bilburne går det snabbt att ta sig ut till Bärbyleden, vilken bl a leder dig till E4an och riksväg 55. Här är det även nära till naturen, Stabbyskogen erbjuder motionsslinga med elljus och längs Fyrisån är det fina och lummiga promenadstråk!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration