Gnejsvägen 16 A

Gnejsvägen 16 A

Slutpris

1 305 000 kr


Eriksberg— Uppsala

Gnejsvägen 16 A


Slutpris
1 305 000 kr

Eriksberg— Uppsala

Högt belägen 1:a i omtyckt område!

Välkommen till denna fina 1: a med högt och fritt läge, högst upp i huset!
Hall med ljust laminatgolv som ger en välkomnande känsla, vardagsrum med fint ljusinsläpp och plats för bl a säng, soffa samt förvaring. Snyggt Epoqkök från 2010 och helkaklad, stamrenoverad Wc/dusch. Bostadsrätten disponerar över ett förråd. Det finns ledig parkeringsplats med elstolpe.
Vid Västertorg med kort promenadavstånd från bostaden finns ett bra serviceutbud i form av bl a livsmedelsaffärer, vårdcentral, apotek, folktandvård och frisör samt bibliotek. Eriksberg är ett trivsamt och populärt område, härifrån är det enkelt att ta sig in till Uppsala Centrum via fina cykelvägar eller stadsbuss. Här har man nära till grönområden såsom Stadsskogen och Hågadalens naturreservat som erbjuder både motionsslingor, elljusspår samt friluftsliv. Ekebydalen med kolonilotter, dammar och fin natur finns runt knuten. För den aktiva ligger Friskis & Svettis Ekeby med stort gym och bra öppettider inom kort avstånd från bostaden.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
26 kvm
Avgift
1 526 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.