Götgatan 30 E

Götgatan 30 E

Slutpris

1 995 000 kr


Luthagen— Uppsala

Götgatan 30 E


Slutpris
1 995 000 kr

Luthagen— Uppsala

HÖG STANDARD SAMT VÄL TILLTAGEN BALKONG

FAST PRIS - Först till kvarn!
Här finns möjlighet till en snabb affär och lägenheten kommer vara inflyttningsklar under andra halvan av augusti. Återkoppla till mäklaren Kalle Gramnes för med information.

Välkommen till denna mycket trevliga 1:a belägen högt upp i huset med hiss från markplan. Här erbjuds du en välplanerad och ljus bostad med stor fönsteryta samt väl tilltagen balkong i sydostligt läge. Lägenheten stod inflyttningsklar 2016 och är i toppskick. Öppen och social planlösning mellan kök och rum med naturlig plats för matbord och säng.

Det välutrustade köket innehåller bl.a. diskmaskin, goda arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter. Rummet avgränsas mot köket genom en skiljevägg och här är den naturliga platsen för sängen. Från rummet/köket nås balkongen som vetter mot föreningens gemensamma trädäck där det erbjuds grillmöjligheter, rabatter, körsbärsträd samt härlig sol under för- och eftermiddagen. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, bänkyta samt duschväggar i glas. I hallen finns tre garderober och till lägenheten hör ett separat källarförråd.

Under 2017 har styrelsen beslutat att låta juli och december vara avgiftsfria till följd av föreningens starka ekonomi.

Luthagen är ett populärt område bland studenter, mycket på grund av det centrumnära läget samt närheten till nationslivet och flera av universitetsinstitutionerna, exempelvis Ekonomikum. Inom gångavstånd finns även bl.a. Vindhemsparken, Stabbyskogens elljusspår, flera olika typer av restauranger som exempelvis thai och sushi, välsorterad mataffär, Resecentrum samt allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda.

Välkommen hem!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 588 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2017-08-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.