Götgatan 10B

Götgatan 10B

Slutpris

2 000 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Götgatan 10B


Slutpris
2 000 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Välplanerad etta med oslagbar avgift!

Centralt belägen finner ni denna välplanerade bostad med sovalkov inredd med platsbyggd loftsäng, vackert ljusinsläpp från burspråk samt badrum med plats för tvättmaskin. Detta är en bostad perfekt för dig som vill bo centralt och med närhet till universitetet och universitets nationer.

Som boende i Brf Svea bor du i en mycket välskött förening där flertalet större renoveringar är utförda samtidigt som föreningen endast har en skuld på fantastiska 1 930 kr/m². Detta resulterar i en avgift på så lite som 1 308 kr/månad! Bostadsrättsinnehavaren är av föreningen anvisad två stycken förråd, ett större på vinden samt ett matkällarförråd.

Bostadens 28m² fördelar sig på en ljus och välkomnade hall med förvaring och avhängningsmöjlighet, badrum med dusch, handfat, spegelskåp, WC samt plats för tvättmaskin (el och avlopp finns förberett). Vidare finner ni ett väl tilltaget rum med praktisk sovalkov samt plats för soffgrupp, matgrupp och övrig möblering. Rummets ljusa ytskikt i kombination med det goda ljusinsläppet från burspråket skapar en öppen och rymlig känsla. Härifrån nås bostadens arbetskök som går i ljusa toner.

På Götgatan bor du med centralt läge och i direkt närhet till Uppsala centrum och dess breda utbud av bl.a. caféer, restauranger, butiker, service, kommunikationer samt Ekonomikum och universitets nationer. Ett par minuters promenad från bostaden finner du ICA Luthagens Livs och ett kvarter åt andra hållet Fyrisån.


Boarea
28.4 kvm
Avgift
1 308 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2019-08-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Götgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.