Gränby Tvärgata 4

Gränby Tvärgata 4

Slutpris

2 800 000 kr


Salabacke— Uppsala

Gränby Tvärgata 4


Slutpris
2 800 000 kr

Salabacke— Uppsala

Etage-4:a med gavelläge och två balkonger!

Med högt och fritt läge och vacker utsikt över trädtoppar finner ni denna gavellägenhet om fyra rum och kök i två plan. Lägenheten är belägen i lugna och barnvänliga Salabacke med praktisk hiss från markplan.

Lägenhetens planlösning på två våningar erbjuder entré i hall på första plan med plats för avhängning och förvaring i klädkammare, trevligt arbetskök med kyl och frys i höghöjd, diskmaskin och spis samt öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet finns utgång härlig insynsskyddad balkong med utsikt mot innergård och grönområde samt en toalett med wc, handfat med kommod och spegel. På våning tre erbjuds en hall med förvaring i garderober som även kan användas som kontorshörna eller dylikt, tre sovrum varav det ena med gott om förvaring i garderobsvägg och ett annat med utgång till balkong. På denna våning finns också ett mycket trevligt badrum med två takduschar, wc, handfat med kommod, spegel och fönster med vacker utsikt. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt, parkettgolv och stenfönsterbrädor. Lägenheten har ett fint läge där det från alla fönster och båda balkongerna erbjuds vacker utsikt utan insyn mot innergård eller grönområde.

Brf Linjalen är en stabil förening med låga månadsavgifter där loftgångar och balkonger precis har renoverats. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud), bredband och Ip-telefoni (obligatoriskt tillägg) samt ett förråd i markplan. På föreningens innergård finns lekpark, gemensamma utemöbler och grillmöjligheter under sommaren. Här bor ni mellan lugn gata utan mycket trafik och grönområde där barnen kan leka fritt.

Salabacke är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta såsom skolor, service och kommunikationer. I föreningen finns en lokal med förskola, ett stenkast bort finns Brantingstorg med Ica, apotek, bageri, bibliotek och på gångavstånd finns expanderande Gränby Centrum med all dess utbud av service och restauranger. I närheten finns också busshålssplats med goda kommunikationer till city och Resecentrum och pendlar ni finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen hem!


Boarea
90.6 kvm
Avgift
3 835 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2-3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.