Sök Meny
Såld

Uppsala - Gränby / Gränbyvägen 6

Helrenoverad 30-talsvilla alldeles intill grönområde och strax intill Gränby centrum

Välkommen till denna fantastiska och helrenoverade 30-talsvilla om ca 126 kvm med mycket av den gamla charmen bevarad i god samklang med det moderna. Från mindre altan ingång till öppen hall med grå klinkergolv och vitmålade liggande träplank samt ingång till fint sovrum med parkettgolv, vita väggar, 4 garderober, fönster i tre väderstreck, stort fönster och utgång till veranda via helglasad dörr. Helrenoverat kök med vitlaserad ekparkett, vit skåpinredning, integrerade köksmaskiner, höga fönster och utgång från helglasad dörr till stor och härlig insynsskyddad veranda med bästa solläge. I fil med kök finns vardagsrum med vitlaserad ekparkett, öppen spis, högt fönster och stort fönster ut mot grönområde. Helkaklat badrum med kakel/klinker i vitt och grått, wc, handfat med kommod, dusch och fönster. Tvättstuga med TM, TT, värmepanna, tvättbänk med ho, skåp. Ljusgråmålad trapp upp till övervåning. Liten hall med ljusgråmålade trägolv, vitmålade träväggar och belyst nisch. 3 sovrum i olika storlekar, samtliga med trägolv, vitmålade träväggar och garderober. Helkaklat badrum med klinker i medaljongmönster, vita kakelplattor på vägg, handfat med kommod, badkar och wc. Till fastigheten hör mindre hus 26,2 kvm, också renoverat och moderniserat, passande till den egna företagaren/generationsboende/uthyrningsdel med 1 rum och kök i öppen planlösning samt nytt badrum/pannrum. Underbar uppvuxen trädgård med äldre träd, lusthus, jordkällare, förrådsbyggnad, 3 trädäck om sammanlagt yta ca 45 kvm. Allt är i nyskick! Del av tomten med hög häck. På bara någon minuts avstånd finns Gränby centrum, Upplands största galleria. 150 m från bostaden finns buss till och från city.

Sponsrade länkar
Uppsala / Gränby
Gränbyvägen 6
Slutpris: 6 690 000 kr
Boarea/biarea: 100/15 kvm
Driftkostnad: 33 050 kr/år
Totalareal: 940 kvm
Rum: 6 rum (5 sovrum)
Såld: 2017-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Gränbyvägen