Sök Meny
Såld

Uppsala - Gränby Backe / Gränbyvägen 4 A

Stort, påkostat, stilrent och funktionellt

Välkommen till denna stilrent inredda och mycket påkostade lägenhet med omsorgsfullt utvalda tillval och en boyta om hela 115 kvm fördelat på 4 rok. Bostaden ligger i nybyggd fastighet från 2013/2014 med hiss från markplan och två bra balkonger; en stor inglasad balkong om ca 10 m² mot gårdssidan och omgivande grönska samt en balkong om ca 4 kvm med utsikt mot City. Balkongen mot gården ligger i nordväst och balkongen mot City i sydväst. Lägenheten har genomgående svartpigmenterad ekparkett, vitmålade väggar och funktionella, snygga skjutdörrsgarderober. Entré/hall med klinkergolv och skjutdörrsgarderob, stort badrum med exklusivt bubbelbadkar från Westerbergs och golvvärme, dusch/wc med takdusch och frostat glas, 3 bra sovrum i varierande storlekar samt ett luftigt vardagsrum. Vidare finns ett stort härligt kök med vita släta luckor, bänkskiva i granit, köksö och exklusiva inbyggnadsmaskiner, samtliga i svart. Suveränt läge med grönskande hage utanför bostaden, Gränby Centrum ett stenkast bort och en kort cykeltur till City.

Sponsrade länkar
Uppsala / Gränby Backe
Gränbyvägen 4 A
Slutpris: 3 175 000 kr
Boarea: 115 kvm
Avgift: 5 904 kr/mån
Driftkostnad: 380 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 2 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala /

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.