Sök Meny
Såld

UPPSALA - Gränby Backe / Gränbyvägen 4 C

Stilren 4:a med 2 balkonger!

Välkommen till denna stilrena och välplanerade 4:a om ca 110 kvm, nyproducerad 2014. Här bor Ni med ett lugnt, fridfullt grönområde som närmsta granne och har samtidigt Centrum en kort cykeltur bort.
Bostaden har en rymlig hall med klinkergolv vid entrén med effektiv skjutdörrsgarderob för förvaring, kök med matplats med burspråksparti som ger ett härligt ljusinsläpp och ett vardagsrum i öppen planlösning med köket. Vidare finns 2 helkaklade Wc/duschar, bägge med golvvärme, 3 sovrum och en rymlig klädkammare. Bostaden har 2 balkonger, den större balkongen om ca 10 kvm som nås från ett av sovrummen har en härlig utsikt mot Gränby 4H's kohagar, den mindre balkongen om ca 4 kvm som nås från matplatsen i köket har även den en fin utsikt mot Centrum och Slottet. I källarplanet finns garageplatser, cykel-/och barnvagnsförråd samt lägenhetsförråd. Toppenläge med grönskande hage utanför bostaden, ett par minuter till E4:ans påfart och direkt närhet till expansiva Gränby Centrum.
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
UPPSALA / Gränby Backe
Gränbyvägen 4 C
Slutpris: 3 750 000 kr
Boarea: 110 kvm
Avgift: 5 482 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / UPPSALA / Gränbyvägen