Gränbyvägen 2 B / Uppsala

Mycket fin och modern lägenhet med två balkonger!

Slutpris
2 335 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
3 744 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gränbyvägen såldes av oss 2019-09-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gränbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränbyvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och modern 3:a med alla tänkbara bekvämligheter. Hiss från markplan, två balkonger, full maskinell utrustning i köket samt tvättmaskin och torktumlare. Ett stenkast från lägenheten ligger Gränby köpcentrum som erbjuder allt inom shopping, apotek, livsmedelsbutik, restauranger, biosalong med mycket mer. Här bor ni vid grönområden som Gränbyparken och Källparken samt ett bekvämligt avstånd till Resecentrum och E4:ans av- och påfarter för den som pendlar.

Gränbyvägen 2 B ligger på tredje våningen med två balkonger, den mindre balkongen i sydostläge som ger förmiddagssol och den större balkongen mot nordväst som ger eftermiddagssol. Lägenhetens planering bjuder in till social samvaro med stort kök och stort vardagsrum varifrån det är tillgång till båda balkongerna. Två sovrum varav ena har en klädkammare och i hallen finns en stor skjutdörrsgarderob med städskåp bakom. Badrummet är väl tilltaget med förvaringsmöjligheter samt utrymme för att installera ett badkar där duschen är.

HSB 69 Brf Soluppgången är en relativt ny förening från 2013 med huset färdigbyggt och klart för inflytt -14/-15. Föreningen har 72 lägenheter och 1 gemensamhetslokal. Parkeringsmöjligheter i garage och p-platser med kötid ca 6-12 mån.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Gränby

Gränby är en av de stadsdelar i Uppsala som växer mest just nu, här hittar du allt du behöver såsom sportaktiviteter, butiker, restauranger och service!

Kommunikationer

Området Gränby är beläget intill Råbyvägen som smidigt tar er ut till E4:an, vilket gör att det går utmärkt att pendla till både Stockholm och Gävle. Gränby erbjuder även mycket goda kollektivtrafikförbindelser med täta avgångar med UL:s stadsbussar till bland annat Centralstationen, Gränbystaden, Coop Forum/IKEA och Akademiska sjukhuset. Det finns även ett flertal bra cykelvägar till city, avståndet är ca tre kilometer.

Fritid och friluftsliv

I hjärtat av Gränby ligger Gränbyparken där ni kan koppla av i det gröna eller låta barnen leka av sig i den stora lekplatsen. Inte långt härifrån ligger även Gränbys 4H-gård där ni kan besöka många olika djur och se hur en gård fungerar. Eller varför inte besöka fornlämningsområdet Gamla Uppsala Högar. Genom grannområdet Löten sträcker sig Von Bahrska-häcken med en gång- och cykelbana perfekt för söndagspromenaden eller för dig som vill öva på löpsteget. För dig som söker träningsmöjligheter finns gym, ishallar, tennis- och badmintonhall med mera inom behagligt gångavstånd.

Service

Gränbystaden erbjuder all tänkbar service, bland annat bank, apotek, vårdcentral, optiker, systembolag, flertalet matbutiker, restauranger och caféer. Här finns även ett mycket stort utbud av fackhandelsbutiker men även en populär 4DX-biograf. Längs Råbyvägen växer service fram i form av matbutik, restaurang och gym. På promenadavstånd nås även Heidenstams torg som erbjuder en ICA-butik med viss posthantering, apotek och vårdcentral. Här finns även en restaurang, herr- och damfrisör, kemtvätt och gym.

Skola och barnomsorg

I Gränby ligger flertalet förskolor, bland andra Parkens förskola, Solkenets förskola samt Liljeforstorg öppna förskola. För äldre barn finns Liljeforsskolan (Åk F-5) och Gränbyskolan (Åk 6-9). I grannområdet Löten finns Von bahrs skola för (Åk F-9) samt fritidsgård, daghem och flertalet förskolor, inklusive Montessori.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.