Gränbyvägen 4 A

Gränbyvägen 4 A

Slutpris

3 400 000 kr


Uppsala

Gränbyvägen 4 A


Slutpris
3 400 000 kr

Uppsala

Stilren, modern och välplanerad fyrarummare med utsikt över Uppsalas stadssilhuett!

Här på Gränbyvägen 4 A finns nu en möjlighet att köpa en större lägenhet från 2014 som verkligen andas kvalitet. Denna fyrarummare med sociala ytor, fina ytskikt, stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modernt boende. Här bor man bekvämt och trivsamt med fönster i flera väderstreck och med fin utsikt från dess två balkonger mot både Uppsala stadssilhuett samt den mer lantliga miljön så som ängar och hagar.

Förutom lägenhetens kök och vardagsrum som är placerat i en härlig öppen planlösning erbjuder även boendet tre sovrum i varierande storlekar där alla har gott om förvaring. Två badrum finns också varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp - detta gör vardagen lite enklare!

Gränbystaden med restauranger och butiker finns bara ett stenkast bort och Gränbyparken samt 4H-gården ligger på kort gångavstånd. Även Källparken i Salabacke som rustades 2018 med en helt ny amfiteater och ny stor lekplats ligger bara en kort promenad bort från Gränbyvägen, här är det lätt att spendera många lekfulla timmar! För den sportintresserade finns IFU Arena med kringliggande arenor att tillgå på ca 5-10 minuter och IFU Arena arrangerar dessutom även konserter och teaterföreställningar året runt. Vill du hellre ta dig ner till Uppsala city finns busshållplats strax intill bostaden. Det här är kort och gott den perfekta lägenheten för barnfamiljen och dig som vill ha nära till allt!

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
108 kvm
Avgift
5 395 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-03-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gränbyvägen såldes av oss 2019-03-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gränbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.