Gräslöksgatan 20 / Årsta / Uppsala

Välplanerad 1,5:a med rymlig balkong i soligt läge!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
2 414 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2017-12-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gräslöksgatan såldes av oss 2017-12-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gräslöksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a med rymlig balkong i härligt sydvästläge!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaring i tre garderober med överskåp, praktiskt kök med diskmaskin, ugn, spishäll, fläkt och kyl/frys samt rymligt badrum med badkar. Vidare erbjuds ett sovrum och ett vardagsrum med stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp samt utgång till härlig balkong med eftermiddagssol. Lägenheten är i genomgående fint skick med ljusa ytskikt och vacker ekparkett.

Brf Gräslöken är en stabil och omtyckt förening med många gemensamhetsutrymmen såsom samlingslokal, gym/motionslokal, verkstad, vävstuga, bastu, bibliotek mm. På föreningens fina innergårdar finns lekplatser, gemensamma utemöbler, grillmöjligheter och plats för aktiviteter som t ex tennis- och boulebana samt skridskobana om vintern. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten samt bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gruppavtal via Comhem för kabel-TV (grundutbud), internet (100/10 mbit/s) och IP-telefoni. För detta tar man ut en obligatorisk avgift på 70 kr/månad. Föreningen har också nyrenoverade tvättstugor med självdoserande tvättmaskiner, bra bokningssystem med taggar och internetbokning samt drop-in-bokning som gör det lätt att få en tvättid.

Här bor ni i ett lugnt område med närhet till både service och grönska. I närheten finns Årsta centrum med livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, restaurang mm, Brantingstorg med Ica, apotek och bageri och på gångavstånd finns expanderande Gränby Centrum med all tänkbar service samt en kommande biograf (http://www.uppsalatidningen.se/aktuellt/ny-biograf-i-granbystaden-4589038.aspx). Här finns också fina gång- och cykelbanor som tar er ner till centrum men även bra kommunikationer med buss, till city och universitetet, ett stenkast från lägenheten. I föreningen finns fina promenadstråk och i angränsning finns Årstaparken med motionsspår, skidspår, pulkabackar, fotbollsplaner samt stora grönytor.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration