Gröna Gatan 23 E

Gröna Gatan 23 E

Slutpris

2 295 000 kr


Salabacke— Uppsala

Gröna Gatan 23 E


Slutpris
2 295 000 kr

Salabacke— Uppsala

Nyrenoverad 3:a med inglasad balkong!

Varmt välkommen till Salabacke och denna välplanerade 3:a med fönster i två väderstreck och balkong i soligt västläge!

Bostaden återfinns på tredje våningen och har genomgått en omfattande renovering under 2021. Planlösningen erbjuder en hall med god förvaring med intilliggande klädkammare, ett nyrenoverat kök (2021) med lyxig köksö och ett stort vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. Dessutom finns två sovrum varav en klädkammare ansluter till det större av de två sovrummen. Det nyrenoverade badrummet (2021) stamrenoverades -94 och som genomgått en stamspolning så sent som 2019. Badrummet är helkaklat och är utrustat med bland annat vikbara duschväggar, en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och härlig komfortvärme.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar även över två förrådsutrymmen (varav ett matkällarförråd). Här är det bara att flytta in!

Som medlem i denna stabila förening ges du tillgång till tvättstugor, torkrum, bastu och cykelrum. Dessutom finns grönskande innergårdar med grill- och lekplatser - perfekt för hela familjen!

I Salabacke erbjuds närhet till god service vid Brantingstorg samt att Gränby köpcentrum nås på promenad- och cykelavstånd. I närområdet finns ett flertal restauranger och trevliga parker att upptäcka. För den som pendlar nås Uppsala Centralstation på gång och cykelavstånd och på några minuter tar du dig till E4:an påfart. Här finns kort och gott närhet till det mesta!

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 268 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gröna Gatan såldes av oss 2022-08-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gröna Gatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.