Gustaf Kjellbergs Väg 11

Gustaf Kjellbergs Väg 11

Slutpris

2 525 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Gustaf Kjellbergs Väg 11


Slutpris
2 525 000 kr

Ulleråker— Uppsala

Rymlig 3:a med uteplats

Välkommen till Gustaf Kjellbergs väg 11 i omtyckta Ulleråker! Här infinner sig en känsla av att bo i radhus då lägenheten har en stor uteplats med utgång från vardagsrummet.

Köket har gott om plats för hela familjen och är inrett med generös förvaring. Materialvalen är tidlösa med vita släta skåpluckor tillsammans med detaljer i ek och rostfritt. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och diskmaskin. Vid matbordet får man plats med 4-6 personer - perfekt när gästerna kommer över.

Sovrummen är luftiga och klädförvaring i garderober i det större sovrummet. Badrummet i lägenheten ger möjlighet till ett lite enklare vardagsliv då det är inrett med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och vägghängda skåp för dold förvaring. Här slipper ni dessutom kalla fötter på morgnarna då rummets golv har komfortvärme! Bostaden förfogar också över ett förråd!

Här bor ni med närhet till lummiga strövområden på Kronåsen och längs promenadstråket vid Fyrisån. Här bor ni på bekvämt avstånd till centrum med 15 minuters cykelväg och goda kommunikationer med stadstrafiken. Området Ulleråker lämpar sig väl för de som arbetar eller studerar vid Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset.


Boarea
87 kvm
Avgift
4 582 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-07-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gustaf Kjellbergs Väg såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gustaf Kjellbergs Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.