Gustaf Kjellbergs Väg 11 / Ulleråker / Uppsala

Rymlig 3:a med uteplats

Slutpris
2 525 000 kr
Boarea
87 kvm
Avgift
4 582 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gustaf Kjellbergs Väg såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gustaf Kjellbergs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ulleråker är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Gustaf Kjellbergs väg 11 i omtyckta Ulleråker! Här infinner sig en känsla av att bo i radhus då lägenheten har en stor uteplats med utgång från vardagsrummet.

Köket har gott om plats för hela familjen och är inrett med generös förvaring. Materialvalen är tidlösa med vita släta skåpluckor tillsammans med detaljer i ek och rostfritt. Köket är utrustat med kyl, frys, spis och diskmaskin. Vid matbordet får man plats med 4-6 personer - perfekt när gästerna kommer över.

Sovrummen är luftiga och klädförvaring i garderober i det större sovrummet. Badrummet i lägenheten ger möjlighet till ett lite enklare vardagsliv då det är inrett med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk och vägghängda skåp för dold förvaring. Här slipper ni dessutom kalla fötter på morgnarna då rummets golv har komfortvärme! Bostaden förfogar också över ett förråd!

Här bor ni med närhet till lummiga strövområden på Kronåsen och längs promenadstråket vid Fyrisån. Här bor ni på bekvämt avstånd till centrum med 15 minuters cykelväg och goda kommunikationer med stadstrafiken. Området Ulleråker lämpar sig väl för de som arbetar eller studerar vid Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.