Sök Meny
Såld

Uppsala - Lindbacken / Hagtorpskroken 4

Fantastiskt gavelradhus byggt 2015 med altan och två stora takterrasser i fint solläge!

Fantastiskt gavelradhus byggt 2015 med bra läge i Lindbacken. Dessa radhus är de enda i området som är friköpta. Huset har stor altan på baksidan i utmärkt solläge samt två riktigt stora takterrasser på 26 respektive 18 kvm. Plats för två bilar på uppfarten samt plats för gäster efter gatan. Välplanerat hus med stora gemensamma ytor på entréplan med vardagsrum, matrum och kök i öppen planlösning. Rymligt kök från Ballingslöv och vitvaror från Miele. Golvvärme i hela entréplan med genomgående askparkettgolv och vitmålade väggar utom i hall, där det ligger klinker. Praktisk tvättstuga med groventré och helkaklat ljust badrum med dusch. Plan 2 består av ett användbart allrum, stort badrum med bubbelbad samt tre generösa sovrum varav det största med egen walk in closet. Plan 3 har ett stort ljust rum med utgång till båda takterrasserna samt en rymlig klädkammare. Rummet har olika användningsmöjligheter beroende på vilka behov som finns, men t.ex. sovrum/allrum /kontor eller gym.

Modernt och nytt hus ger otroligt låga driftkostnader vilket hjälper till att få en bra boendekostnad.

Lindbacken är ett barnvänligt område med för tillfället två förskolor samt att det planeras för skola. Naturnära läge med gott om fina strövområden men ändå väldigt nära stan. Cykelväg finns in till stan samt goda busskommunikationer. Ica har nyligen öppnat butik i området samt på några minuters bilfärd nås Gränby Centrum, Gränby Köpstad, Willys och Ica Kvantum.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Uppsala / Lindbacken
Hagtorpskroken 4
Slutpris: 5 000 000 kr
Boarea: 165 kvm
Driftkostnad: 28 139 kr/år
Tomtarea: 351 kvm
Rum: 6 rum (4-5 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Hagtorpskroken