Bröte 663

Bröte 663

Slutpris

3 250 000 kr


Hallkved— Uppsala

Bröte 663


Slutpris
3 250 000 kr

Hallkved— Uppsala

Idylliskt permanentboende nära stan!

Välkommen till Hallkved Bröte 663!

Drömmer du om en stor trädgård, i en lantlig idyll samtidigt som du uppskattar närheten till stan? Då har du hittat rätt!

Huset fördelar sig på hall med plats för avhängning. Ett stort allrum som enkelt kan möbleras med både vardagsrumsmöbler och matsalsmöbel - en perfekt yta att kunna samlas med vänner och bekanta under högtider. Rummet dekoreras även av en braskamin som sprider mysfaktor till hemmet med en sprakande brasa. Vidare finns två sovrum, ett större och ett mindre. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som arbetsrum, gästrum eller barnrum. Arbetskök utrustat med spis med ugn, kyl/frys, diskmaskin och vedspis. Det rymliga badrummet är helkaklat, utrustat med golvvärme, duschhörna och tvättmaskin och torktumlare. En stor altan i västerläge - plats för både grill och utemöbler.

Tomten är stor om 4 599 m² som erbjuder både gräsytor, skogstomt, förvaringsbod/snickarbod och två olika gäststugor. Följ solens strålar vid de olika uteplatserna och lyssna till det porlande vattenfallet som rinner ner till dammen. Här finns också ett trädgårdsland för den odlingsintresserade. Tänk att från köket gå ut i trädgården och hämta färskpotatis, nyklippt dill och rabarber till efterrätten?

Promenera 4 minuter från huset till landsvägen och kliv på buss 809 som tar er in till Uppsala C på 24 minuter. Med bil nås Uppsala och E4:ans påfart på ca 13 minuter. Vid Funbo kyrka finns förskola, skola. Uppsalas östra sida erbjuder bl.a fantastiska handelsmöjligheter i Boländerna. På sommarhalvåret kan ni ta Museijärnvägen, Lennakatten, från Marielunds station till Uppsala C. I Fjällnora friluftsområde finns kommunal badplats och vintertid plogas skridskobana.

Säljarna vill friskriva sig med friskrivningsklausul.

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
91 kvm
Driftkostnad
22 365 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Bröte såldes av oss 2020-08-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bröte.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.