Heidenstamsgatan 61

Heidenstamsgatan 61

Slutpris

1 995 000 kr


Löten— Uppsala

Heidenstamsgatan 61


Slutpris
1 995 000 kr

Löten— Uppsala

Inglasad balkong i söderläge Renoverat badrum och kök

Välkommen till Löten och en stor 3:a på bottenvåningen med inglasad balkong i söderläge mot innergården. Här får ni en genomgående ljus lägenhet med fönster åt två väderstreck som 2009 genomgick en helrenovering. Den välplanerade lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, inglasad balkong under tak, stort kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum med två stora fönster samt helkaklat badrum med tvättmaskin och stort badkar. I lägenheten finns även ett stort förråd och en klädkammare.

Flytta till stora och välrenommerade Riksbyggens Brf Uppsalahus nr 14 innehållande 303 lägenheter med gemensamhetsutrymmen som cykelförråd, barnvagnsförråd, bastu, hobbyrum, gym, fem tvättstugor, en grovtvätt, tre sophus, styrelserum/expedition, garage och parkeringsplatser. I månadsavgiften, 3 799 kr, ingår värme, vatten, kabel-TV grundutbud, förråd samt föreningens gemensamma utrymmen. Föreningen disponerar över 109 st garageplatser och 162 st p-platser, båda har för närvarande kö.
I föreningens område finns tennisplan, boulbana, lekplatser, utemöbler samt utomhusdusch.

På Heidenstamsgatan 61 bor ni med lugnt läge nära pendlingsmöjligheter via kollektivtrafik och bil. Här åker ni med stadsbussarna nr 2 och 41. I området finns Heidenstamstorg, ett par minuters promenad från lägenheten, med bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, vårdcentral, apotek, gym, postombud samt hårsalong. På cykel når ni snabbt expanderande Gränby centrum och all dess utbud. Med 10 minuter på cykel kommer ni till Resecentrum och city. I närområdet ligger fina promenadstråk som von Bahrska häcken, Bellmanparken och Gränbyparken. Alldeles intill ligger Von Bahrs förskola, Lötens förskola och von Bahrsskola (F-9).

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
84.5 kvm
Avgift
3 799 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.